Huis aankopen in de regio de Langstraat of in de Drechtsteden?

Dat doen we graag! Berkhout Biemans Boer Makelaardij weet als geen ander hoe lastig het is om een mooie woning te vinden in deze tijd. De enorme vraag op de woningmarkt zorgt ervoor dat de meeste woningen al verkocht zijn, voordat deze op Funda te zien zijn. Het voordeel van Berkhout Biemans Boer Makelaardij is dat wij vaak al van tevoren weten welke woningen er in de verkoop komen, waardoor wij een kleine voorsprong hebben ten opzichte van andere woningzoekenden. Wij helpen je graag in de zoektocht naar je nieuwe woning en wellicht hebben we wel een woning die perfect bij je past en die nog niet online te vinden is.

Kennis gekoppeld aan kunde: een succesformule!

Berkhout Biemans Boer Makelaardij heeft ruime marktkennis van de woningmarkt in de Drechtsteden en in de regio de Langstraat. Wij zijn actief in beide gebieden en hebben jarenlange ervaring binnen de woning- en bedrijfsmakelaardij. Onze succesformule bestaat uit onze combinatie tussen kennis van de markt en het inzetten van vakbekwame makelaars. Deze combinatie zorgt ervoor dat je geen kat in de zak koopt, wordt bijgestaan op het gebied van alle juridische vraagstukken en de woning aan kunt kopen voor de prijs en de voorwaarden die je een goed gevoel geven.

Oog voor jou en je nieuwe woning!

Eerlijkheid duurt het langst en dat is zeker het geval bij het aankopen van een nieuwe woning. De kans is groot dat jij de nieuwe woning door een roze bril bekijkt. Wij kijken in dit geval over je schouders mee met een kritische blik. Is het nu wel zo handig om een woning aan te schaffen met slechts 2 slaapkamers? Al het verfwerk buitenom moet nog worden gedaan: houd je daar rekening mee? Dit zijn zomaar wat punten waar je niet bij stil kunt staan wanneer je een woning onder de druk van deze woningmarkt aan moet kopen.

Wij gaan vrijblijvend met je mee naar de bezichtiging van je droomwoning. Het helpt enorm wanneer je een aankoopmakelaar meeneemt, aangezien dit uitstraalt dat je serieus omgaat met de bezichtiging en je graag goed laat informeren. Wil je dat we een keer met je mee gaan kijken? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Vul het contactformulier in