Huis verhuren in de regio de Langstraat of in de Drechtsteden?

Dat doen we graag! Berkhout Biemans Boer Makelaardij zorgt ervoor dat jouw huis in de Drechtsteden of in de regio de Langstraat alle aandacht krijgt die het verdient, zodat een verhuur binnen no-time gerealiseerd is. Wat we hier mee bedoelen? Dat leggen we je hieronder aan de hand van een aantal punten uit.

Kennis gekoppeld aan kunde: een succesformule!

Berkhout Biemans Boer Makelaardij heeft ruime marktkennis van de woningmarkt in de Drechtsteden en in de regio de Langstraat. Wij zijn actief in beide gebieden en hebben jarenlange ervaring binnen de woning- en bedrijfsmakelaardij. Onze succesformule bestaat uit onze combinatie tussen kennis van de markt en het inzetten van vakbekwame makelaars. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in het bepalen van een marktconforme huurprijs voor de vrije sector huurwoningen, maar ook voor sociale huurwoningen. Voor sociale huurwoningen doen we dit aan de hand van het puntentelling systeem van de huurcommissie.

Marketing Makelaars!

Onze makelaars worden ondersteund door een krachtig marketingteam dat ervoor zorgt dat je woning op alle mogelijke manieren in de markt wordt gezet. Wij hebben toegang tot maar liefst 57 aanbiedingssites, waaronder de bekende websites: Funda, Pararius en Jaap. Daarnaast bieden wij de woning aan middels een gedetailleerde manier van Social Media marketing, waardoor de kans groot is dat de huurder via deze weg al gevonden wordt. 

Oog voor jou en je woning!

Wij weten als geen ander dat het verhuren van een woning een spannende aangelegenheid is, waarbij in veel gevallen veel emotie komt kijken. Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt dan jij, waardoor we je graag ondersteunen in dit proces. Wij staan erom bekend dat wij niet uitsluitend aandacht hebben voor de zakelijke transactie, maar ook voor de persoonlijke component in de verhuur. Geen vraag is ons teveel.

Presentatie is "the key to success".

Presentatie is het allerbelangrijkste. Wij zorgen daarom voor prachtige foto’s, begrijpelijke plattegronden en de juiste plaatsingen op diverse websites en Social Media. Van tevoren ontvang je van ons een aantal tips om je huis zo goed mogelijk voor te bereiden op de komst van de fotograaf.

Je woning verhuren? Vul dan ons contactformulier in en we komen vrijblijvend bij je langs om de huurprijs te bepalen en te laten zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Vul het contactformulier in