Beschrijving

De vraagprijs is een bieden vanaf prijs.
Deze heerlijk gelegen eengezinswoning heeft een ruime woonkamer, apart gelegen keuken, 4 slaapkamers, heerlijke tuin met ruime garage. Een retro keuken, badkamer en toilet en grotendeels is de woning voorzien van kunststof kozijnen. Tevens is er een dakopbouw gerealiseerd.

Indeling:
Via de voortuin betreedt u de woning, in de hal is de trap naar de eerste verdieping, meterkast, kelderkast en het toilet aanwezig, Vanuit de hal komt u in de lichte woonkamer. De keuken is apart van de woonkamer gelegen en in een rechte opstelling geplaatst, vanuit de keuken komt u in de heerlijke tuin met achterom. Tevens staat de circa 15 m2 grote garage in de achtertuin, welke onder andere is voorzien van water en elektra, in de garage is nu de opstelling voor wasmachine en droger, maar deze zou ook naar zolder verplaatst kunnen worden.

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers.
De masterbedroom is aan de achterzijde gelegen en voorzien van een vaste kast, de tweede slaapkamer/werkkamer is tevens aan de achterzijde gelegen.
De derde slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De badkamer is voorzien van inloopdouche en wastafel en de deur naar het balkon, wat ideaal is om bijvoorbeeld de was aan te hangen of een bak koffie in het zonnetje.

Via de vaste trap komt u op de zolderverdieping die middels een dakopbouw een vierde slaapkamer heeft opgeleverd en een ruime overloop met de opstelling van de cv ketel, tevens is er veel bergruimte gerealiseerd op de zolder verdieping.

De woning is heel centraal gelegen en op loop- en fietsafstand van natuur en de meeste openbare voorzieningen.

Bijzonderheden:
-5 kamer eengezinswoning
-Ruime garage
-Grotendeels kunststof kozijnen en dubbel glas
-Heerlijke tuin.
-Oplevering in overleg

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken