Beschrijving

Een heerlijke patiowoning aan de rand van het drukke centrum van 
Waalwijk en toch het kindvriendelijke van een rustig woonerf/doodlopende straat.
 De woning is de laatste jaren volledig gerenoveerd en biedt heel veel mogelijkheden. Er is een ruime woonkamer, een leef-keuken, vier slaapkamers waarvan één op de begane grond, twee luxe badkamers en een heerlijke tuin op het zuiden.

Indeling:

U parkeert op eigen terrein. Bij binnenkomst valt de hoge wijze van afwerking gelijk op. In de hal treft u de bijkeuken aan met aansluitingen voor de wasmachine/wasdroger en veel bergruimte in de vorm van vaste kasten. Het toilet in de hal is voorzien van fraaie wand- en vloertegels en een hangcloset. Vanuit de hal komt u in de ruime woonkamer voorzien van keurig afgewerkte wanden, plafond en een mooie pvc-vloer. De houtkachel zorgt voor een warme, huiselijke sfeer. Vanuit de woonkamer komt u in de ruime leef-keuken. De keuken is opgesteld in een L-vorm en voorzien van een fraai fornuis met ruime oven, vaatwasser en voldoende berg- en werkruimte. De koel-vries combinatie is een losse unit. Vanuit de keuken komt u in de ruime slaapkamer (welke ook te gebruiken is als speelkamer of praktijkruimte).  De slaapkamer is over de volledige breedte voorzien van vaste kledingkasten. De aangrenzende luxe badkamer is uitgerust met fraaie wand- en vloertegels, een dubbele wastafel met meubel, een grote spiegelkast met ingebouwde verlichting, een luxe whirlpool/jacuzzi voor twee personen en ruime inloopdouche. Hierdoor wordt de woning levensbestendig wat, wanneer je daar aan en toe bent, een mooie toevoeging is.

Op de verdieping vinden we drie kamers en de tweede luxe badkamer.
De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde en is voorzien van fraaie wanden, plafonds en vloer. Ook hier een vaste wand met kledingkasten over de gehele breedte. Aan de voorzijde zijn de twee andere slaapkamers gelegen,.
De tweede slaapkamer geeft het toegang naar de derde kamer. De huidige eigenaren gebruiken deze als werkkamer maar een ruime walk-in closet zou ook eenvoudig te realiseren zijn.
De ruime tweede badkamer is voorzien van fraaie wand- en vloertegels, luxe dubbele wastafel met meubel, inloopdouche en hangcloset.
Op de overloop is een bergruimte welke bereikbaar is via een vlizotrap, de bergzolder is overigens niet op stahoogte.

Bijzonderheden:
-Luxe woning
-Sfeervolle leef-keuken
-Twee luxe badkamers
-Ruime woonkamer
-Volledig isolatieglas
-Heerlijke houtkachel
-Levens bestendig of dubbele bewoning is mogelijk gemaakt.


Binnen kijken?? Maak een afspraak voor een bezichtiging overdag in de avond of op zaterdag.

Oplevering:
in overleg.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen aankoopmakelaar mee!

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken